Living LAB 040 Café | CurioCity for Future Living ’22

Datum
25 okt 2022
Tijd
14:00 - 17:30

Tijdens de DDW’22 opent het Living LAB 040 het Expo-terrein voor het 2e Living LAB 040 Café, de plek voor debat, inspiratie en kennisdeling

Afzender
Living Lab 040
Locatie
Living LAB 040 Castilielaan 15 5629 CH Eindhoven
Omschrijving

Het Living LAB 040 is van een ambitieus plan op papier uitgegroeid tot daadwerkelijke realisatie van eerste experimenten! Daarom vindt het tweede Living LAB 040 Café plaats op het Expo-terrein van het LAB zelf.

Dit event zicht zich op de zakelijke bezoekers. Living Lab neemt de bezoekers mee in hun avontuur. Ze gaan in gesprek, delen kennis en de eerste resultaten. Het fysieke LAB met eerste experimenten vormt daarbij het decor. Ze vertellen waarom ze dit initiatief zijn gestart en waarom initiatieven als deze, hard nodig zijn in deze bizarre tijden. Ze maken zichtbaar en tastbaar waar we samen met alle pioniers aan werken en nemen nieuwe partijen mee in de kansen die hier liggen om ook aan te sluiten en mee te experimenteren.

Verantwoording Nemen

In het Living LAB 040 werken we met 5 innovatiepijlers. Deze editie van het Living LAB Café staat in het teken van de innovatiepijler ‘Verantwoording nemen’. Nu meer dan ooit is het van belang dat wij ons bewust zijn van onze invloed op de aarde en hoe we zelf een positieve verandering teweeg kunnen brengen. Maar wat is verantwoording nemen? Wat kun jij doen of doe jij al? En wat zijn de verschillende routes die we samen kunnen bewandelen?

Programma & Locatie

Sprekers worden binnenkort bekend gemaakt. Het globale programma ziet er als volgt uit:

  • 14:00uur – Ontvangst
  • 14:30uur – Opening door Jos Lichtenberg & Monique Donker
  • 14:45uur – Diverse presentaties
  • 15:30uur – Rondleiding op locatie
  • 16:30uur – Debat
  • 17:30uur – Borrel

Het event vindt plaats op en in de buurt van het Living LAB 040. Deelnemers ontvangen van te voren informatie over de precieze locatie, routebeschrijving etc.

Deelnemen

Deelname aan dit event is kostenloos. Bij no show brengen zij echter €75,- excl btw in rekening om de gemaakte kosten te kunnen dekken. Bij inschrijven aanvaard je deze voorwaarden.

Kosten
Gratis, maar bij no show €75,- excl btw
Aanmelden